« terug naar vorige pagina

Vertrek dokter Wauters

Helaas heeft dokter Wauters besloten te stoppen als huisarts. We wensen haar veel geluk en het allerbeste in de toekomst. Hieronder vindt u een brief met een afscheidswoordje van haar. 

Als dokter Wauters uw vaste huisarts was, vindt u dit misschien jammer, maar u blijft wel gewoon bij ons in de praktijk. We blijven werken met een vast team huisartsen zoals het afgelopen jaar: dokter Winkel, van Hellenberg Hubar, Leijten, en Bartels.

Als u wilt, kunt u kennis maken met één van deze huisartsen uit onze praktijk. Vraag dan bij de assistente een afspraak aan.

Van dokter Wauters:

Dag allemaal, lieve mensen, 

Na ruim 20 jaar met passie huisarts te zijn geweest, heb ik besloten te stoppen.  

Het is een uitdagend en veelzijdig bestaan geweest met mooie, verdrietige, emotionele en soms pittige ontmoetingen. Zorg voor patiënten van 0 jaar tot 100+, over alle aspecten van gezondheid. Het is ook een veeleisend vak, dat veel van een mens vraagt. Met het uitdijend takenpakket, wachtlijstproblemen enz., vond ik het steeds moeilijker worden om de huisarts te zijn zoals ik zou willen.  

Daarnaast ben ik vergeten om mijzelf dezelfde zorg en aandacht te geven zoals ik dat geprobeerd heb mijn patiënten te geven. In de afgelopen anderhalf jaar heb ik afstand moeten nemen van de praktijk. Die tijd heb ik gebruikt voor bezinning. Ik ben tot de pijnlijke conclusie gekomen dat het huisartsenvak ongezond is gebleken voor mijn eigen welzijn. 

Ik wil u bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en uw openheid de afgelopen jaren. Collega’s wil ik danken voor de fijne samenwerking. Er volgt geen officieel afscheid. Mocht u toch nog behoefte hebben aan een persoonlijk contact met mij, dan kunt u dit kenbaar maken bij de assistente. 

Met hartelijke groeten, 

Cecile Wauters